"I´ts not the number of breaths you take, it´s the number of moments that takes your breath away"

lördag 31 oktober 2009

Oflitig....

...bloggerska är jag....Vi hade det jättemysigt i Göteborg!! Dock var det vissa problem att hitta avfarter mm, då blir det som alltid: Jag ringer maken i panik, för att han ska kolla eniro el. likn, dessutom får han tyvärr alltid minst en utskällning också (fast det verkligen inte är hans fel)Han meddelade på kvällen sedan att han köpt en present till mig! Det visade sig vara en GPSmanick, *hrm* tack, tack.
Vi såg filmen "UPP", vilken var en jättemysig och rörande film (tårarna skvalade)
Så mycket shoppande blev det inte, inte till mig iaf....tjejerna fick desto mer.
I går shoppade jag däremot på Trendsales
Något som jag heeeelt skyller på fina Ninna

Har kikat många gånger på dessa "Goolagonger", men nu slog jag till! Gillar denna färg mest! Nu blir det dock att hålla hårt i plånboken...inte långt kvar till jul (har det slagit mig...) 4 barn ska ha julklappar, make, 2 kusiner, mfl ska ha julklappar.
Happy Halloween/Trevlig Allhelgona önskar jag! Själv ska jag strax till jobbet :(

söndag 25 oktober 2009

Mycket trevlig fredagskväll...

...var det! Först lekar, 5-kamp där vi vann över våra motståndare med 3-2. Sedan var det lite häng i baren, och äntligen(!) kl 21 var det dags för buffé:
Utomsocknes Buffé – med smak från Medelhavet

Paella, lasagne, kycklingfilé alfredo, Pastaknyten med ärtpuré och chermoula, lufttorkadskinka med melon,
mozzarella med tomat och basilikaolja, caesarsallad, grekisksallad, marinerad paprika, tapenade, bröd och ostbricka.
Mocca pannacotta med pumpafrön.
(kopierat från hemsidan, jag har inte sånt minne *s*)

Till det serverades öl el. vin (tog det sistnämda) Supergott!!Blev proppmätt, och gick emot min vana att hämta en andra gång. Till detta var det också livemusik, en duo som väl var "sådär". Fick iaf stuffat lite på dansgolvet med.

I morgon åker jag och mina döttrar till Gbg, för lite mys på höstlovet. Shopping, god mat, fika, bio samt övernattning på hotell. Nästa dag avslutar vi (efter hotellfrukost, som jag är en sucker för) med IKEA. Hoppas vi får det mysigt!

fredag 23 oktober 2009

TGIF

I kväll blir det lite galej, för ovanlighetens skull....Ska ut med jobbet, chefen bjuder på "gravöl" (vi får en annan arbetsgivare 1/11)- det är ett ställe långt ute på landet, en gård där man leker lekar , musik och mat (skulle visst vara buffé)

Ska inviga min #327 i Powder, har inte använt den ännu


Till det blanka svarta brallor:


och högklackade boots (jag som aaaaldrig har högklackat, får se om jag vrickar fötterna av mig)


Brallorna var för trånga när jag köpte dem, men nu sitter de bra! Vikten idag var exakt samma som i måndags...nåja, inte så konstigt när man börjar fylla på med mat. Men kaloriintaget/dag är ju ff väldigt litet...nåja, får hoppas det blir ett litet minus till nästa fredag!

Är nu ledig tills på torsdag, så skönt!!!!

måndag 19 oktober 2009

2 veckor på pulver

och resultatet blev -4.8 kg! Jag är nöjd, även om det kunde varit mer...I lördags var jag nere på -5.0 kg, men så gick jag upp 2 hg och till i dag var det samma vikt.
Veckans minus var 1.1 kg och det är ju inte jättemycket precis för att vara på ren kur.
Ikväll har jag då ätit 100 g rostbiff, gott! I morgon blir det 100 g lax + liiite grönsaker. Samt pulvret då x 5. Resten av veckan blir ung. samma, dock ska jag bort på fredagkvällen, där är det buffé så det gäller att göra bra val där....
Nu är det vägning varje fredag som gäller!

lördag 17 oktober 2009

Jag som inte var shoppingsugen...




...nu är jag plötsligt supersugen på denna väska! Missade en auktion med den på Tradera, så nu är jag ju förståss ännu mer sugen...Tror den blir jättefin till både 738:an och Grandmas coaten. Ni som har den - är ni nöjda??

torsdag 15 oktober 2009

Jobb, jobb, jobb...

Jobbar ikväll också, sedan är jag ledig tills på måndag. Har väl inte så mycket att skriva heller, Pulvrandet går bra, har gått ner 4.4 kg tills idag. Dock var det så kämpigt igår, jättenära att jag föll för grillad kyckling, men jag besinnade mig. Nu är det inte så många dagars ren kur kvar, ser fram emot måndagens rostbiff!

Hämtade ut min Grandmas Coat idag, och den var jättefin och satt bra. Nu är den inhängd i väntan på våren. Vet inte vad som hänt med mig, är inte sugen på att shoppa Mollysar alls...Eller så är det att jag skulle behöva det ena och det andra, men vet inte vad av det jag skulle satsa på...kan ju inte köpa allt. Jag ÄR världens veligaste shoppingperson, önskade att jag visste precis vad jag tycker är snyggt och vad jag vill ha!
Koftan kom iaf i världens mest välpackade paket: Först inslagen i brunt packpapper, sedan 4(!)st plastpåsar, sedan en kartong med julpapper(!) runt.

måndag 12 oktober 2009

1 Pulvervecka till ända.....

...och tyvärr hade jag gått UPP 2 hg från igår till idag (hur är det möjligt liksom?)
Mellan lördag och söndag stod jag still. Men resultatet blev iaf
-3.7 kg och det är jag supernöjd med!
1 veckas Ren Kur till (dvs 50% gjort!), sedan blir det Kombi med ett mål mat/dag.

lördag 10 oktober 2009

Dag 6

Tjoho, det här går som hejsan!
-3.9 kg tom idag, och inget fusk alls (något jag gjorde förra gången)
Idag blir dock den svåraste dagen, lördagar är alltid jobbiga för här florerar god mat, chips, ostbågar och godis i detta hem på lördagar.... Men, men jag ska fixa det!!

Nu blev det ett köp av Grandmas coaten jag visade för några inlägg sedan....Har inte kunnat få den ur tankarna, och då MÅSTE det ju bli ett köp eller hur!!?
Finns inget i vinterkollektionen jag kände att jag MÅSTE ha, så...då får man passa på.

Ha en riktigt skön helg!!

onsdag 7 oktober 2009

Dag 3

Än så länge var den första dagen värst, så man kan ju hoppas det inte blir värre än så...Varit ganska hungrig sådär sista ½ timmen innan en soppa, men hanterbart.

Från dag 1 till 2 var det -2 kg och tills idag var det -0.7 till. Vätska, men nu hoppas jag det är fett som ska brännas!!

måndag 5 oktober 2009

Gamla godingar....

Det är så kul att kolla runt på Tradera och Trendsales och hitta gamla OM godingar. Ofta finns det fler sådana på Trendsales.. Som denna:

Kommer ihåg jag såg den i en inredningstidning för flera år sedan...en tjej satt ute vid ett bord på någon skärgårdsö och hade denna på sig...Jag bara ååååååååååååååå.
Inget jag glömmer. Visst är den fin!!?? Någon som vet fr vilken kollektion den kommer?

Nystart Dag 1

Usch, det här funkar inte längre...Sätter jag inte stopp nu så väger jag väl 100 kg snart....Med denna takt det tar för kroppen att gå upp en 5 kg, så är jag väl snart där :(
Nu blir det Ren Kur i 2 veckor till att börja med!

Uppdatering kl 22.22:
Dagen har varit helt ok, var lite seg där mitt på dagen men vilade och sen var det bra.
Tur jag varit ledig idag (och i morgon)
Dagens soppor blev:
Naturdiet Päron
Allevo Thai
Allevo Choklad
Allevo Thai
Allevo Choklad, värmd.
+ ca 4 liter vatten!
Sprungit på toa nonstop....