"I´ts not the number of breaths you take, it´s the number of moments that takes your breath away"

söndag 23 augusti 2009

Detta fanns i påsarna:

Fr iisa:

Provade med grå-svarta jeanstights fr KappAhl, långa svarta strumpor fr Haléns samt nya svarta stövlar jag köpte för ett tag sedan. Svart linne med spetskant fr H&M (lyser faktiskt inte igenom alls som jag befarade.)
Först fick jag syn på den blå 327:an (det är uppdelat efter färg på iisa, samt två rum i affären) tänkte det var lika bra att prova så vet jag vilken storlek jag ska ha. 1:an var bra i vidd, men lite för tajt över bysten - hanken var liksom till bristningsgränsen...2:an är bra där, men hade önskat den var något mindre vid....
Jaja, nästa rum får jag syn på den i Powder som jag ville ha - MEN, den finns inte i strl 2. Med tanke på att i vissa nätshoppar tog den slut hur snabbt som helst (liksom flera andra plagg), så tänkte jag att det inte var någon idé att fråga...Provade istället en #329 i Powder, expediten hade en mörkblå sådan och den var jättefin på henne. Men på mig: Haha, gravidvarning big time - nä inget för mig!
Provade också den "hyllade" 100 gr. frill l/s top Men, nej! Tyvärr kan jag inte hålla med om det figursmickrande i den... Inte på mig!! Men så frågade expediten hur det gick, så sa jag att jag hade velat ha en #327 i Powder i strl 2. Hon gick och tittade i ett skåp, och jajamän - visst fanns det en 2:a där! *glad*
Läste att Bambi köpt och sålt en likadan...Det är kanske en svår färg, men det är verkligen MIN färg. Ska lägga in ett inlägg snart om det....kom jag på nu.
Nu hemma märkte jag att den doftar ganska mycket, men inte den vanliga "Mollydoften"!!?
Fr Indiska:

Provade med samma som ovan, fast med grå strumpor ist (de säljer de knästrumporna i 2-pack http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=040611&mid=131&sort=0&dir=1)
Denna tunika föll jag för direkt, så fin!! Finstickad i bomull (perfekt för en varmbloding som mig) Så fint virkade fickor samt ok. Torgvantarna var så söta, så de fick också följa med hem. Bilden blev så mörk, så jag lägger in en på bara kläderna.

2 kommentarer:

  1. Haha!!! den där grå tunikan ska ev flytta hit också! det var bla den jag provade på Indiska!Men vilken bra smak du har!!!;-)
    Skitsnyggt med torgvantarna o sockarna till!

    kolla in www.culture.dk eller www.hittaplagget.se (sök på culture) så kanske du hittar nån återförsäljare.

    KRAM!!

    SvaraRadera
  2. Kul att det blev lite shopping i Malmö.

    SvaraRadera