"I´ts not the number of breaths you take, it´s the number of moments that takes your breath away"

söndag 9 januari 2011

Long time...

...varit sjuk :(  Jag är sjuk typ 1 gg/året eller vartannat år...och nu var det dags. Från juldagen och till nu i veckan. Vet inte om det var en släng av influensa eller vad...sjuk var jag!  
I helgen var maken och jag på hotellövernattning - vi brukar försöka komma iväg ibland, mysigt! Lite shopping (dock var det så uselt väder att det blev i ett köpcenter med noll utbud av roliga affärer).

Kan tipsa om sajten
www.hotelspecials.se  vi bokar alltid genom dem. Billigt, och ibland som nu i januari (om man sajnat sig för deras nyhetsbrev) x-tra billigt! Denna natten kostade endast 500:- för båda (4 stjärnigt hotell) Indisk middag och bio. The Town, bra film!!

I morgon drar skolorna igång igen, skönt med lite vardag! Ska ta mig till gymet i morgon, har inte tränat sedan innan jul..... Ridningen drar igång (jippi!)

Nu har vi (som så många andra verkar det som) dragit igång LCHF här. Har kört det förr, brukar dock ha svårt att hålla den strikt, brukar tyvärr tröttna på maten...Men maken gillar det och har rasat i vikt med den maten när han kört, och enklast att äta samma kost i hushållet....
Vi ska ju snart blotta kroppen i badkläder:o)  Om 1½ månad åker vi till Hajarna *haha*  
Kan säga att jag längtar nu!! Inte efter hajar (fast vi brukar hålla oss till poolerna, strand har vi hela sommaren) men sol och värme och slippa laga mat!

1 kommentar:

  1. *HA!* Kul! Vi har en hel del gemensamt!
    Hästarna, Odd Molly, LCHF... Läser din blogg med stort nöje - du måste uppdatera mer så jag får lite mera läsning! ;-)
    Kram
    /E

    SvaraRadera