"I´ts not the number of breaths you take, it´s the number of moments that takes your breath away"

söndag 29 augusti 2010

Tips för reklamsvaga (som jag...)

Här om veckan damp det ner ett reklamhäfte från Intersport . Där fanns ett par skor som heter Reebok Easy Tone. Verkade intressant, så snackade vi om det på jobbet (vi får skobidrag på 600:- per 2 år), så jag funderade på att detta var ett alternativ.Behöver ett par bra skor när jag är ute och går.

Ikväll kollade jag upp detta på nätet, och de säljs både på Intersport  och Stadium . Så hittade jag detta:
Reebokeasytonesale  Kanske inte så jättesnygga färger, de svarta var slut...Det fick bli ett par guld/silverfärgade. Frakten till Sverige bara $8! Så nu har jag beställt ett par för 500:- inkl frakt istf 1400:-.

Har inte sett reklamen på TV, men nu under tiden som jag suttit här så har jag hört reklam för dessa skor 2 ggr på Tv´n!! ;)

Frågan är nu om det är flipp eller flopp? Meningarna om dessa skor verkar vara delade....

Träningsrapport....

....var och gymmade lite på egen (och kompisens) hand i onsdags - ff gratis på F&S. Beställde tid till en personlig genomgång av program, så det ska jag på torsdag kväll. Då köps träningskortet, så efter det är det gymmet 2 dagar vecka!!
Basta!!! I torsdags var jag på F&S yogan, jag + en del  andra, samt ett gäng tonårstjejer som fnissade hysteriskt hela passet.....Tänk att Yoga kan vara så roligt..... Nä, det blir inte Yoga på F&S utan jag har köpt ett 12 kort på den yogan jag gick på i somras. Den Yogan ger så himla mycket mer!! Det blir 1 gång/veckan och börjar den 8/9. Lääängtar!!!!!

Det går bra med maten, ff jämvikt på VV Online och jag håller min vikt. Dock finns något som ställt till det....
Oho´j lakritssås som stelnar på glass - helt underbar....Skulle kunna äta det varenda kväll (viskar: och det har jag denna veckan som varit, men det går inte att fortsätta på detta vis! ) Så ta det som ett tips eller varning, skyll er själva om ni köper den, för man blir banne mig beroende!! Om man gillar saltlakrits (finns även i en mjölkchokladvariant)

Gårdagen tillbringades med att laga mat till ca 100 st scoutfunktionärer, det var stort scoutforum i stan denna helg.
Då ska man (tydligen) ställa upp, tyckte maken som lovade bort oss till detta..... Jaja, det gick bra - och nu vet jag lite om hur det är att jobba i ett skolkök.

I morgon är jag ledig, då ska jag till grannstaden och göra min 4:de omgång av tatueringsborttagning. Kolla i lite affärer, är i stort behov av jeans - så det tänkte jag försöka hitta. Lunchen är redan planerad: Sushi.

torsdag 19 augusti 2010

Inspirerande?

Såg på FL om detta....Vad säger ni: Inspirerade av vad?
Uppdate: Nu ska bilderna synas!!?

Tjohooo!!

...är i gång nu med träningen, och nu kan det bara bli bättre med den saken!! 
Varit på gymmet. I kväll fick jag dessutom plats på Yogan, var fullt när jag försökte boka - men nu fanns det en plats! Kul att se om det skiljer mycket på F&S yoga, och den jag gått på nu i sommar. Det är gratis träning i 2 veckor, så är det ju säkert på alla F&S ställen - så ett tips till alla att gå och testa nu!

onsdag 18 augusti 2010

Vill ha:

Så snygga!!!Men jag undrar hur storlekarna är...På Country Dreams står det S/M el. L/XL  och på FOLK står det 34/36  el  38/40!!?

Här börjar skolan idag....

...och lite mer egentid för mamma (när jag inte jobbar) Det har varit en härlig sommar, men nu är det skönt att vardagen tar vid. 

Var med yngsta dottern i skolan en stund, hon börjar en ny klass (3:an=mellanstadiet, innan var det F-2) Sista gången jag var med någon vid skolstart, skulle jag tro....Sonen som börjar gymnasiet ville i allafall inte ha med mamma ;) Men där var det pirrigt med, ny klass där han inte känner någon. Största dottern börjar år 3 på gymnasiet i morgon, och andra sonen börjar 7:an, så jag har stora barn nu!


 Mitt nyaste Mollyköp har jag på mig idag, Remix blouse i lite powder. Vitt längre linne under och caprijeans. Älskar blusen!!  Hade en gång en #329 som var här och vände, jättestor i strl så det såg inte klokt ut. Denna, som är ju i liknande modell har jag i strl 1, och den sitter mycket bättre. Den är ju kort och vid, brukar inte gilla det men denna gillar jag. Klart utan längre linne skulle jag inte ha den.







Nu har vi snickare här för 3:dje dagen...De sätter in ett skjutglasparti, där det utanför sedan ska bli en altan. Skönt att de är här, men liiite jobbigt att ha folk inne hela tiden när man är hemma....Särskilt i vårt pyttiga hus. Ska åka till en kompis snart.

lördag 14 augusti 2010

Dagens outfit.....

....idag, har varit RIDKLÄDER!!Äntligen har dottern och jag varit och ridit på Islandshästar. Det var en upplevelse, kul att få tölta för första gången - var som att sitta i en bekväm fotölj, fast hästen "travade" (det brukar ju vara en skumpig upplevelse annars) Dottern (9 år) har ridit 1 år i ridskola, de har galopperat en gång under longering - så detta med att galoppera är en stor, pirrig  grej...Vid frågan idag om någon inte ville galoppera så räckte hon upp handen... Vi andra galopperade så, och de skulle komma efter - när vi står och väntar så kommer de - galopperande!! Oj, vilken stolt tjej som vågade (och stolt mamma, förståss!)
Här är en bild på två söta rumpor (hästen Hraptúr har exem och salva vid svansen)Min häst hette Ejdjur

tisdag 10 augusti 2010

BYTES!!

Jag har denna fina #327:a från förra hösten i strl 2. Men den är för stor, så den används inte.....Kanonskick förståss! Finns det någon som har strl 1 och vill byta??

söndag 8 augusti 2010

Tillbaks till gruvan.....

...snart, men inte förrän på onsdag. Känns som jag varit ledig väldigt länge, men lite jobbångest hör väl till...Har ju varit en underbar sommar, fast senaste tidens väder har väl varit sådär...Allt har för-och nackdelar:
Å ena sidan älskar jag hösten (om det inte regnar hela tiden)
Å andra sidan vill man inte att sommaren tar slut
....Skönt att ungarna börjar skolan, men ändå inte....Ja, sådär är det varje år...

Var faktisk på Freeport för första (enda?) gången i veckan.. Hem för alla konstiga modeller och färger som var bottennapp i sin kollektion! Felsydda "X-stitches" med mitten av brodyren 5 cm från rosetten. Nä, fy!

Har inte klickat något alls, och är inte precis sugen på något heller. Har reserverat mitt enda måste, den kommer kanske snart?

Jag gillar Quicktip tunic  och Tutu t88, men 1200:- resp 1900:- ??? Nej tack.