"I´ts not the number of breaths you take, it´s the number of moments that takes your breath away"

tisdag 30 november 2010

Jaha, här händer inte mycket....

...inte på bloggen iaf....Iof vet väl ni få som tittar in någon gång att jag inte är någon flitig uppdaterare ;)
Däremot har jag fullt upp IRL. Jobbar, familj, tränar - har dessutom börjat rida lektioner "på rikigt" nu. Så kul!!
2 gånger hittills, dressyr - på torsdag ska vi hoppa. Hjälp, har inte hoppat banhoppning på 18 år!!

Har ingen direkt julhets i år, vi skippar julklappar - kör bara lite julklappsspel med smågrejer. Jobbar dessutom hela julen. Vår julklapp blir Egyptenresan på sportlovet. Inte utan att man börjar längta efter värmen!! -13 var det i morse, och det är mycket här på Västkusten!


Shoppingen ligger riktigt lågt....jag har inget sug alls. Har bestämt mig för att satsa mer på saker att göra än att bara shoppa. Jag är dessutom av den veka sorten som bara dras med, det där har varit uppe ibland på bloggar - att det hetsas till köp....Det är ju ingens mening att just hetsa andra till köp, men jag känner nog som sagt att jag gärna dras med. Då köper jag till råga på allt plagg som jag i rimlighetens namn borde veta vid det här laget att jag varken trivs eller passar i. Otroligt osmart!!



Fr nästa år ser det ut som jag äntligen får tillbaks mitt gamla schema, och jobbar bara en helg på 4 veckor - mot som jag gjort nu 1 år: Varannan helg.
Usch, hatar det! De helgerna jag är ledig blir inte heller bra då, vill så mycket och så blir det bara kattskit istället.


Nä, nu ska jag ta mig mot gymmet!

måndag 22 november 2010

100:- rabatt hos Stayhard....

...med rabattkoden :
WELCOME  tom 30/11  Dessutom fraktfritt! 
Genom:


måndag 15 november 2010

Ok...jag följer strömmen....

...och gör ett velourinlägg ;) Ett ganska neggo sådant....
Denna är så himla fin! Men: Risken är att den är lite för "volangig" för mig...Jag + volanger och rysch går liksom inte ihop....Och: Efter att ha studerat närmre: Varför går volangryschen upp en bit på ena sidan (modellens högra)??? I don´t like :(
Kikade då på wrappen, men nja, alltså den är fin men känns som ett ganska opraktiskt plagg? Glipar isär och så? Ja, inte vet jag - har inte haft något i den modellen...
Jaha, trist! Jag som var säker på att jag ville ha tunikan ovan (ja, tunika - jag vägrar kalla något som slutar mitt på låret för klänning!!) Men inser att det nog inte blir något alls ur Pre-spring. Det har jag skrivit om innan:
Note to myself
: Köp inte modeller du vet innerst inne att det inte är du!

Skulle dock inte förvåna mig om det försvinner ur min hjärna, när alla fina bloggerskor visar upp sina köp.....

torsdag 11 november 2010

Remix blouse.....

Vintage Powder. Varit sugen på den ett tag, har en Remix sedan innan och lite otippat så älskar jag modellen.
Söta Hilde  ville sälja sin, och snabb som en vessla lade jag beslag på den.. Tack, tack!
Jag vill dock ha ett ganska långt linne under, och det ska vara rakt (ingen suitehart/chrysalis alltså)  Just nu har jag en love love tank i rosa under. Det funkar, men bandet går lite mer åt beige/guldrosa. Någon som sett ett som skulle kunna vara optimalt i färg?
Finns några på Hm som de kallar "Puderbiege"...Kanske det skulle passa till? Överkomligt med 49.90:- iaf

måndag 8 november 2010

Tant Raffa...

...blir jag det i denna klänningen? ;)   Har aldrig gillat och aldrig haft något "djurmönstrat"  Nu är det ju inte jättemycket på denna - men lite....Den fick följa med från Kapp-Ahl idag.  Var jättefin på, kanske kunde kilarna av djurmönstrat tyg varit lite mindre, står liksom ut lite där....Men ev. kan jag sy in det lite. Bästa var att strl 36 passade utmärkt :D   

Ville se om den omtalade "Wigwam look-a-liken"  , den var söt - men rosa är inte min färg så jag hoppades den kommit in i naturvitt, som jag läst att den skulle, men den fanns inte på mitt Kapp-Ahl.Någon som sett den?

onsdag 3 november 2010

Håhå....

...lyssnar just nu på Absolute Synth Anthems  herregud vilka tonårsminnen som svischar förbi ;)
Men jösses musiken är ju så jäkla bra fortfarande!  Eurythmics, Soft Cell, Duran Duran, Dead or alive, Ratata
Alphaville, Yazoo. Ja, det mesta är med. Dock inte en av mina favoriter från den tiden: Bronski Beat med Smalltown boy - så den bjuder jag på här:

 Jag är en riktig allätare, gillar nästan all musik.