"I´ts not the number of breaths you take, it´s the number of moments that takes your breath away"

onsdag 3 mars 2010

Calouträskor




Sådana här fina träskor har jag "fyndat" på Tradera, 550:- + frakt, tror nypriset ligger på ca 800:- om jag inte har fel...? Eller låg, det är väl förra säsongens modell, men det spelar ju ingen roll. Har inte fått dem ännu, hoppas de passar..Någon som vet hur de är i storlek? Om någon är sugen finns fler auktioner
HÄR

7 kommentarer:

  1. Jag tror till och med de kostar 899 kr :0) De är så fina, jag har dem i många färger. Lite små i storleken tycker de flesta så man kan gå upp en storlek.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Jag har 38 i vanliga fall och tog detsamma i mina Calou. Grattis till ett fint köp!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hihi, var det du som knep de grå? Jag var supersugen på dem men jag backade.

    Grattis!!

    SvaraRadera
  4. I dag när jag jobbade i butiken så hade vi fått hem två nya färger av Calou. Så snygga, men jag väntar på de svarta "Anna" från dem som ska komma snart. De är kanonsköna, provade dem på Formex och föll för dem.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  5. Ja så är det nog med hästarna, jag var hästtjej också men blev avkastad och livrädd. Lovade mig själv att aldrig gå nära en häst igen. Men så kom ridskolehästen Lukas in i mitt liv när dottern började rida (mer om det i bloggen i dag) sedan var det liksom kört ;0)

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  6. Snyggisar! Det är bara att gratta! tänk när snön smälter och du kan sticka fossingarna i dem och gå ut - utan strumpor också! HÄRLIGT!

    kram

    SvaraRadera
  7. Men tack snälla du!!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera