"I´ts not the number of breaths you take, it´s the number of moments that takes your breath away"

fredag 30 april 2010

Valborgsmässoafton...

...och gissa vem som jobbar i kväll?! Jaja, det får gå - men jag drömmer mig tillbaka när jag bara jobbade en helg på 4 veckor - fasen vad bra jag hade det! Trista är att jag jobbar 4 veckorsschema och om 8 veckor är det Midsommarafton....Trist, trist.

Nu något roligare!
1. I dag har jag äntligen ridit! Å, vad roligt det är. Fick en del beröm också, så det är roligt att det fortfarande sitter i.
2. En byggfirma har varit här (de 4:de i ordningen) och ska lägga anbud på att lägga en terass, sätta in glidskjutparti + div. annat. Den här killen var supertrevlig, och dessutom verkade det inte omöjligt att de kunde klämma in det INNAN semestern - något som verkar vara snudd på omöjligt annars.
3. Med vikten har det inte gått så bra. Hade en svacka vid Påsk, skärpte till mig men har sedan bara ökat fast jag sköter mig och dessutom försöker "Power-walka" 1 timma iallafall 4-5 ggr/veckan. Så deppigt då att öka i vikt!!! Men så from i går så har jag dragit ner rejält på kolhydraterna (som jag märkt gjort mig sjukt sötsugen)och ökat lite på fettet men ändå inom ProPointsantalet, så nu är jag på gång och än så länge känns det jättebra!
Önskar er alla (lediga och o-lediga)människor en skön helg!!

söndag 25 april 2010

Lite nya auktioner....

...på Tradera hittar du HÄR
3 Mollysar och lite barnkläder.

Ps Kan någon säga hur man kan få in annat typsnitt och storlek på texten i inläggen?? är det något tillägg man ska hämta, eller är det snajsig HTML kod?

lördag 24 april 2010

Kopior igen....



Jahaja, nu var det dags igen....
Kopior på Tenfold i bomull, Almost black, chalk och röd.
Livealot i vårens modell (utan ryggbroderi) i Almost black, chalk och lila.
Be aware, för det kommer snart att svämma över på Tradera med de här - om man ser till hur det brukar vara.

torsdag 22 april 2010

Rabattips!

100:- rabatt hos STAYHARD om du handlar för minst 500:-. OM du har och betalar med VISAkort. Läs mer HÄR

tisdag 20 april 2010

Hatar:



Trikåhål!!!! Är det bara jag som lyckas få dessa djäklar i topar??! Vet inte vad jag gör....är det skärpet? Fastnar jag med jackans dragkedja (och sen glömmer/förtränger det?)? Hänt många gånger, och nu senast i min fina Hate, hate tee..... Och hur lagar man bäst? Hur man än gör tycker jag nästan det syns mer om man lagar än om man låter bli.....

Har sålt av en del Mollysar som inte känts hundra och lite nytt från Tradera/Trendsales har fått flytta in:

En bukett fina topar/blusar. Favoriten här är den brun/beiga "Frilltopen" (dark powder?) som är i trikå, istf vävd bomull som efterföljarna. Min första från kollektionen: Hands of a Lover, så skön och lagom "slapp" - perfekt för mig! Bortse från att den är ostruken...
Hade gärna velat ha den i vitt också, men det blev istället den på bilden.
Någon som har en produktbild?
#327:an i chalk/royal är i strl 0 och lite för lite för mig - så vill någon byta sin 1:a mot denna 0:an så går det jättebra!!

Väntar på en sak från Fitts&Co. också, men med "all ash - no cash" så lär det väl dröja en evighet innan den hittar till Sweden.
Har blivit lite sugen på denna också, vet inte varför för eg. gillar jag inte blått så mycket:

lördag 17 april 2010

SÄLJES!!


Fin top strl 2, men liten som en 1:a, därför bara provad....aldrig använd. "Pointelle me Shortsleeve" Almost black. Köpt fr Fitts&co. Tags kvar. Tyvärr inget kvitto, eftersom jag inte fick något i paketet (brukar hon inte skicka kvitto?)
500:- inkl. vanlig frakt, annars tillkommer 50:- för rek.
Kan fixa egen bild om så önskas.


Först till kvarn! Maila mig på lenemm@gmail.com

lördag 10 april 2010

Gör som alla andra:


Bli resereporter i 1 vecka med Solresor!

HÄR

fredag 2 april 2010

GLAD PÅSK!



Pustar ut efter dotterns försenade 9-årskalas...10 st 8-9 åringar i vårt pyttiga hus.....Det var fika, påskpyssel och skattjakt *pust* Sånt jag gruvar mig för länge innan, men det var faktisk helt ok. Ja, nu kan jag släppa det.

Ska jobba ikväll och sedan varje dag i påsk..... Lite jobbigt när "alla andra" är lediga, men helt ok när maj-lönen kommer!

Men vikten går det lite si-sådär...Har haft en godis-svacka (kan bero på allt godis som funnits hemma, pga av kalaset, tyvärr finns det en hel del kvar...ska försöka förtränga det) Så blev det pizza i går, för vi orkade inte göra någon mat...Ska försöka göra mitt bästa under påsken, och sen är det nya tag som gäller! Så synd att snubbla så nära målsnöret.