"I´ts not the number of breaths you take, it´s the number of moments that takes your breath away"

måndag 28 juni 2010

Ääääntligen.....

.... är denna helg avklarad!!! Ja, jag har jobbat fredag (Midsommaraftonskväll) tom idag.
I morgon blir det:

Ja, inte just denna strand...då den ligger i Afrika, vi får hålla tillgodo med de som finns här i lilla sommarstaden på Västkusten :)
Det duger bra!! Sedan har jag 5 arbetsdagar till semester!!!

Har INTE shoppat några Mollysar på rean, även om det varit väldigt nära...Kunde dock inte motstå de här från Provrummet:

Var ju ett väldigt bra pris nu på rean! 

tisdag 22 juni 2010

För ca 1 år sedan....

...när jag precis börjat bli intresserad av Odd Molly, så hittade jag en sida som sålde Odd Mollyplagg billigt. Kopior var inget som pratades om då, ej heller fanns det några bloggar som varnade om sådant....
Jag bestämde mig för att köpa en "Summer of 2007 tunic"  - ett extremt dåligt köp, kan jag säga! Skitful  i obestämbar beige färg....Förstod ju sedan att det var en kopia naturligtvis! Har använt den 1 gång, nu hänger den i tonårsdotterns garderob...och hon har inte använt den någon gång... Den hamnar nog så småningom i sopsäckarna till Röda Korset.

Så svaret på din fråga Anonym som kommenterat i förra inlägget är: JA, numera VET jag att allt som har märket  Odd Molly på sig  som säljs på Ioffer är kopior!!

fredag 18 juni 2010

Jag säger....

MUMS och ja, tack välkommen hit:



Det enda jag sett nu, som jag känner att jag absolut vill ha!
Bilder från Mads och Mille

Någon som har en bild på 261:an i Almost black (fanns ju ingen bild där...)?

Sedan inser jag att jag måste få tag i en Fonda dress eller Frill dress i Almost black, för höstens velourklänningar gillar jag INTE

tisdag 15 juni 2010

Madickentopen...

...såg nedan att  jag fått frågor om hur det gått med reklamationen... De var väldigt tillmötesgående, och de har varit med om det innan...Dock skrev hon att de säkert glömt att knyta knutar längst ut på banden, för är det inga knutar så trasas de sönder...Dock skrev ju Sanni bus att hennes väns top verkligen haft knutar, men att de trasats sönder ändå...Jag skickade tillbaka min, och har idag fått den nya. Med knutar.Återstår att se hur den blir efter tvätt....

lördag 12 juni 2010

Ny design....

Lite somrigare va?! Vill byta namn här, handlar inte så mycket om VIKT längre, som det var meningen från början....
Handlar väl egentligen inte om något vettigt öht ;)
Inte så mycket om Odd Molly heller, känner mig ganska mätt på det...
För att prata om just vikt ändå, så har jag nu 1.5 kg kvar, men det går seeeegt (som det oftast gör med de sista kilona) jaja, bara att kämpa på.
3 veckor kvar till semester, ska bli så otroligt skönt!!! Ska för ovanlighetens skull inte åka någonstans, just det ska faktiskt bli väldigt skönt!! Ser fram emot resan i vinter till Egypten istället.
Fast just nu hade jag kunnat ge ganska mycket för att slippa ifrån höststormarna  som viner och regnet som öser ner här nu, man kan tro det är oktober eller nåt :( 

Min stora kille gick ut 9:an igår, han har haft det ganska kämpigt och varit otroligt skoltrött länge. Det var på håret att han inte skulle bli godkänd i ett av kärnämnena och därmed inte komma in på gymnasiet...Han gjorde en uppryckning i slutet och gick ut med 40 poäng mer än i julas. Lycka till min älskade son!!

fredag 4 juni 2010

SURT!!!

Plockade ur tvättmaskinen nyss, Madickentopens knytband var i trasor alltihop :(
Usch, vad dåligt!!!! Har mailat Provrummet och ska se vad de säger....Någon som råkat ut för samma?